Slide a a a h1-rev h1-rev a a ..simply Οι μέλισσες δημιουργούν και εσείς απολαμβάνετε! Shop On Line h1-rev-img-1 h1-rev-img-2 h1-rev-img-3 h1-rev-img-4 h1-rev-img-5

Το πάθος μας για τις μέλισσες και τα προϊόντα τους ξεκίνησε το 2004, όπου ζώντας τη “πλαστικοποίηση” της Αθήνας, λαχταρίσαμε την αγνή, πραγματική Ελλάδα και έτσι βρήκαμε καταφύγιο στη Δόριζα της Αρκαδίας, το χωριό καταγωγής του παππού μας Μπάμπη Ηλιόπουλου.
Ζητούσαμε αφορμή να βρισκόμαστε όλο και πιο συχνά εκεί και έτσι μας ήρθε η ιδέα να «υιοθετήσουμε» μερικά μελισσάκια και να .. δούμε πως "θα πάει".

Όμως τα πλάσματα αυτά κατέκτησαν τη καρδία μας βλέποντας την ανταπόκριση τους στους χειρισμούς μας, όπως και στη ροή των εποχών και των ανθοφοριών…. Μας μάγεψαν με τις γεύσεις τους, μας δυνάμωσαν με το βασιλικό πολτό τους, τόσο που ερευνήσαμε τους λόγους που συνέβαινε αυτό και τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαμε να διατηρήσουμε ατόφια αυτή τη δύναμη και να τη μοιραστούμε με τους φίλους μας ώστε να επωφελούνται, απολαμβάνοντας!
Έτσι γνωρίσαμε τη μελισσοθεραπεία ξεκινώντας από την διεθνή οργάνωση για τη μέλισσα και τα προϊόντα της «Apimondia». Επεκτείνοντας την εξερεύνηση παγκοσμίως με έρευνες πανεπιστημίων και βέβαια διασταύρωση των στοιχείων, καταλάβαμε το πόσο σημαντικό είναι να παράγονται και να διατηρούνται με σωστό τρόπο, ώστε τα οφέλη να φθάνουν σε κάθε σπίτι ατόφια και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε ...όσο υπάρχουν μέλισσες !

Με το πέρασμα των χρόνων η διάκριση των προϊόντων, του τρόπου παραγωγής και διάθεσης έγινε τρόπος ζωής και μέσα απο πολλές γνωριμίες είμαστε πλέον στη θέση να μπορούμε να εγγυηθούμε για αυτη τη μελισσένια ατόφια δύναμη μέσα απο τη παραγωγή συναδέλφων μελισσοκόμων, απ όλη την Ελλάδα, για όλο το κόσμο!!
Είμαστε δίπλα στην οικογένειά σας, στον υγιεινό τρόπο ζωής σας, σε όποιο μέρος της γής έχετε επιλέξει να ζήτε, για να σας προσφέρουμε την αγνή δύναμη της φύσης μέσα απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Δείτε τα προϊόντα μας

Ρωτήστε μας οποιαδήποτε απορία σας

Εφοδιαστείτε με όλη μας τη ποικιλία, σε τιμές τόσο προσιτές, σα να έχετε
το δικό σας μελίσσι στο κήπο σας!!